Florin Gheorghe, director general la RAEDPP. Cu cine face echipă

734
Florin Gheorghe, director general la RAEDPP. Cu cine face echipă - raedppfloringheorghe10-1567417143.jpg

Articole de la același autor

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome "Exploatarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) Constanța a hotărât numirea pentru un mandat de patru ani a noii echipe de conducere a RAEDPP.


Astfel, Florin Gheorghe este director general, Iuliana Dobrin – director la Direcția Economică, Caterina Diamandescu – director la Direcția Juridică, Florin Serghei – director la Direcția Tehnică, Cătălina Olanda Pantelimon – director la Direcția Administrare Imobile, Florin Laurențiu Enceanu – director la Direcția Piețe, Târguri și Oboare.


Mandatele de conducere au început la data de 1.09.2019 și sunt valabile până la data de 31.08.2023. 


Deciziile de numire au fost luate după finalizarea procesului de selecție și au fost luate în considerare raportul final de evaluare a candidaților din lista scurtă și propunerile de numire pentru posturile de directori executivi, conform normativelor legale privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. 


Etapa I a constat în analiza dosarelor de candidatură în vederea întocmirii listei scurte de candidați, iar în etapa a doua s-au realizat interviurile cu candidații selectați pe lista scurtă și selecția finală. Precizăm că selecția a fost efectuată de un expert independent specializat în recrutarea resurselor umane, contractat în condițiile legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4175 secunde