X
X
Mai multe ştiri online:

Florin Cîțu: Sumele alocate pentru sănătate au crescut cu aproximativ 45%

Ştire online publicată Joi, 13 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sumele alocate pentru sănătate au crescut pe tot anul cu aproximativ 45% față de bugetul inițial și dacă va mai fi nevoie vom aloca resurse suplimentare, a declarat ministrul Finanțelor Florin Cîțu, într-o conferință de presă privind rectificarea bugetară, potrivit Agerpres.ro.


"La sănătate, un domeniu prioritar în acest an am alocat mai multe resurse, de fapt față de bugetul inițial sumele alocate pentru sănătate au crescut cu aproximativ 45%. Aici vorbim de decontare concedii medicale, medicamente, echipamente sanitare, spor pentru cei care au fost în prima linie în lupta cu acest virus și bineînțeles că nu am făcut ceea ce făcea PSD: nu am lăsat stocurile zero. Am suplimentat și stocurile pentru fi pregătiți pentru ceea ce vine. Aici, la sănătate, sumele au crescut pe ansamblu, pe tot anul, cu 45% față de bugetul inițial și ne ne vom uita în continuare și în partea a doua, dacă o să mai fie nevoie de suplimentarea resurselor, suntem pregătiți să alocăm resurse suplimentare pentru acest sector", a precizat ministrul Finanțelor.


În domeniul educației, șeful de la Finanțe a subliniat că s-a făcut tot ce se putea pentru a asigura buna desfășurare a învățământului românesc până la sfârșitul acestui an.


El a adăugat că la această rectificare bugetară au fost suplimentate resursele și la Ministerul Transporturilor, astfel încât bugetul acestui minister în 2020 "este unul record, este cel mai mare buget pentru investiții alocat de Guvernul României".


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31448 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3882 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2152 secunde