FITIC vă invită astăzi la un teatru pentru toate gusturile

147
FITIC vă invită astăzi la un teatru pentru toate gusturile - festival-1536145050.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 5 septembrie, Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța, care se desfășoară în intervalul 1 - 8 septembrie, vă așteaptă cu spectacole de toate genurile, pentru toate categoriile de public. Așadar, de la ora 16.30, la Teatrul de Stat, puteți urmări spectacolul Reactorului de creație și experiment, "Noi nu, niciodată". Din distrbuție fac parte: Alexandra Caras, Radu Dogaru, Olivia Grecea, Petro Ionescu, Paula Rotar și Cosmin Stănilă. Cu: Alexandra Caras, Radu Dogaru, Paula Rotar și Cosmin Stănilă. Scenografie: Gábor Zsófi. 


Urmează, de la ora 19.00, Asociația "Jamais Vu", care vă prezintă spectacolul "Cai putere", un proiect despre prietenie și despre cât rezistă aceasta în condiții de stres...motorizat. "Cai putere" este o comedie despre un grup de prieteni care urcă în fiecare toamnă o motocicletă Mobra de la parter la etajul zece, pentru a o proteja pe perioada iernii. Evenimentul festiv se transformă într-o degringoladă totală care vorbește despre fragilitatea prieteniilor. Regie: Matei Lucaci-Grunberg. Distribuție: Ștefan Huluba, Kostas Mincu, Cristian Bota, Emilian Mârnea, Andrei Sever, Iany Panait și Mădălina Craiu. Adaptare: Daniel Sandu. Apoi, de la ora 21.30, sunteți din nou invitați la Teatrul de Stat Constanța, de Teatrul Arte dell’Anima și spectacolul "Lettice și Leușteanul". Aceasta este o savuroasă comedie satirică, scrisă în 1987, special pentru actrița Maggie Smith.


Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen și Maria Stuart, regina Scoției rămâne să descoperiți dumneavoastră la Teatrul de Stat Constanța, astăzi, 5 septembrie, de la ora 21.30. Spectacolul "Lettice și Leușteanul" de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, este regizat de Geanina Hergheligiu. Distribuție: Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4375 secunde