Final de an cu colinde, tort și artificii, la Grupul de firme Histria

2316
1

Articole de la același autor

În ajun de Crăciun, când miroase a brad și pretutindeni răsună colindele, iar Anul Nou bate la geam, e vremea pentru mulți dintre noi să ne regăsim cu toții, să ne bucurăm de reușitele de peste an și să facem planuri pentru cel ce va veni. 


Așa au făcut aseară și angajații Grupului de firme Histria, alături de colaboratori, dar și prieteni de o viață, cum este președintele Camerei de Comerț a României, Mihai Daraban. 


Reprezentanții Șantierului Naval Constanța, ai Histria Shipmanagement și ai Cuget Liber au pus pauză pentru o seară numeroaselor proiecte derulate, au lăsat deoparte competiția din grup, s-au strâns în jurul bradului, s-au lăsat sorcoviți și au cinstit un pahar de șampanie. 


Tonul petrecerii a fost dat de micuții de la Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea, care au spus poezii, au cântat și au dansat ca niște adevărați artiști. Corala "Armonia" a Arhi-episcopiei Tomisului i-a emoționat pe toți cei prezenți cu tradițio-nalele colinde, inter-pretate impecabil.


Nu au lipsit nici urările, venite din partea lui Gheorghe Bosînceanu, președintele SNC și al Grupului de firme Histria, care a ținut să-i felicite pe toți pentru munca depusă și rea-lizările din acest an. 


"Mă bucur să ne vedem împreună aici toți cei care își aduc contribuția la bunul curs al activităților companiilor din grupul Histria. Le mulțumim celor din linia întâi, din Șantierul Naval, celor din cadrul serviciilor, fără să uităm de sindicat, dar nici de cei din top management. Suntem cu sufletul alături de colegii de la Histria, fie că vorbim de mecanici, căpitani, șefi mecanici sau comandanți, ei reprezintă toți ceilalți membri ai echipajelor navelor care străbat mările și oceanele lumii sub stindardul Histria. Și nu în ultimul rând, le mulțumim colegilor de la Cuget Liber, care, prin eforturi susținute, au reușit să țină pe linia de plutire o societate media care editează cel mai importat ziar al Constanței, deși știm cu toții că nu este deloc ușor în ziua de astăzi în acest domeniu", a transmis Gheorghe Bosînceanu.


Urările au fost încununate de tradiționalul "La mulți ani!", dar și de minunatul tort cu artificii. 


Comentează știrea

costica
22 decembrie 2016
opinie

Noi avem deja rezultate! Promovam cel mai spectaculos subiect de film! Numai pentru oameni seriosi: Proiect B! Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati! Proiect B: unic in Romania! Solicita acum detalii la adresa de emaipacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5189 secunde