X
X
Mai multe ştiri online:

Fetiță de aproape trei ani, la spital după ce s-a otrăvit la grădiniță!

Ştire online publicată Joi, 10 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O fetiță de aproape trei ani a ajuns la spital după ce a înghițit, la grădiniță, câteva pastile de dezinfectant pentru apă. Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare anunță că verifică acest caz.


Un copil de 2 ani și 10 luni a înghițit la grădiniță câteva pastile de cloramină folosită pentru dezinfecția apei.


Se pare că micuța a fost scăpată din supravegherea personalului didactic, ar fi ajuns în bucătărie, unde ar fi "gustat" cloramina. Copilul a fost găsit în bucătărie, după circa cinci minute, vomitând. 


Educatoarea a sunt imediat părinții care au ajuns la instituție și au transportat fetița la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Satu Mare.


Aceasta a fost internată timp de trei zile și a fost supusă mai multor investigații medicale.


Directorul grădiniței, Cristina Nemeș, a precizat că s-a deschis o anchetă în această cauză.


Părinții fetiței nu au dorit să dea nicio declarație.


Un alt caz discutabil a avut loc în septembrie, la aceeași grădiniță. Un copil de 4 ani a fost găsit singur pe o stradă din Satu Mare, în timp ce părinții îl știau la grădiniță. Acesta a fost reperat de către un trecător, care a sunat la 112.


sursa: romaniatv.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2519 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3438 secunde