Fenomenul Madrigal vine la Maritimo!

327
1

Articole de la același autor

O prezență extrem de apreciată și aplaudată pe scenele mondiale - fenomenul Madrigal - vine la Constanța ca invitat de onoare al Maritimo Shopping Center! Special pentru debutul perioadei de Sărbători, Maritimo va fi gazdă pentru membrii celebrului Madrigal, care îi vor colinda și îi vor încânta pe toți vizitatorii, transformați astfel, pentru aproximativ o oră, în spectatori. Așadar, toți iubitorii de muzică bună sunt așteptați să se bucure de energia senzațională a sunetelor și tonurilor de cea mai înaltă calitate, într-o atmosferă princiară, vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 19, la Intrarea 3 (Info Desk), la un concert cu totul special, susținut de Corul Madrigal. 


Corul Național de Cameră Madrigal, înființat în 1963 de către reputatul dirijor Marin Constantin, este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu de sute de piese, inspirate din Renașterea europeană, creația bizantină și contemporaneitatea muzicală românească și universală. Parte importantă a patrimoniului imaterial UNESCO și un adevărat brand de țară, Madrigalul este unul dintre cele mai apreciate coruri de cameră din lume. A susținut peste 4.100 de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America și Asia, iar în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Festivalului Internațional "George Enescu" (2013), Corul Madrigal a primit din partea Federației Asociațiilor, Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO din Europa și America de Nord, în semn de omagiu și recunoaștere a întregii activități desfășurate, Diploma și Trofeul UNESCO "50 de ani de excelență în patrimoniul muzical universal". În funcție de spectacol, membrii corului ilustrează tema aleasă cu o vestimentație specifică, creată, în ultimii ani, de celebra Doina Levintza.


Comentează știrea

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Orașul LEGO vine la MARITIMO!
Pagina a fost generata in 1.4422 secunde