Fenomene MISTERIOASE în Bucegi, la SFINX! O imagine bizară, surprinsă de un constănțean

2570
1
Fenomene MISTERIOASE în Bucegi, la SFINX! O imagine bizară, surprinsă de un constănțean - sfinx2modificat-1457518370.jpg

Articole de la același autor

Despre fenomenele inexplicabile, bizare care se petrec pe platoul Bucegilor, în zona Sfinxului, s-au scris tomuri întregi. Se vorbește despre un șuvoi puternic de energie, despre lumini misterioase, despre piramida energetică din jurul chipului sculptat în piatră. Chiar și despre experimente militare.

Poveștile datează încă de pe vremea dacilor, iar legenda spune că aici Decebal și-ar fi ucis fiul, într-un sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.

Revenind în zilele noastre, mulți turiști au sesizat că, ajunși în zona Sfinxului, aparatele foto sau telefoanele o iau… razna: resetări automate de oră, descărcări instantanee de baterii, declanșări necontrolate, fără a apăsa pe vreun buton!

O fotografie cel puțin bizară a fost trimisă pe adresa redacției de către Dumitru, unul dintre cititorii ziarului "Cuget Liber", care a efectuat, recent, o excursie la Bușteni și a urcat și la Sfinx.

"Am un IPhone 5S, un aparat performant, pe care îl folosesc de un an și jumătate. În toată această perioadă, nu a dat nicio eroare, nici ca telefon, nici ca aparat foto. Am făcut fotografii grupului de prieteni și la Sfinx. Când am ajuns, seara, la hotel și am trecut în revistă fotografiile zilei, am avut o surpriză: o imagine ciudată, «bruiată». S-ar putea spune că e o eroare, dar niciodată aparatul nu a făcut figuri. Să fie vorba despre energiile invocate în zona Sfinxului?", a transmis cititorul nostru. 




XXX

Unii afirmă că Sfinxul ar fi "polul energetic al planetei", alții că este doar "o formă ciudată", care a fost săpată în roca conglomerată, printr-o acțiune a vântului care poartă numele de eroziune. Cert este că însuși Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României comuniste, era extrem de interesat de povestea Sfinxului și chiar ar fi înființat o unitate specială în cadrul Securității pentru studierea fenomenelor paranormale de pe platoul Bucegilor.



Comentează știrea

Cosmin
9 martie 2016
Castiga bani lucrand acasa!

Castiga bani lucrand acasa! Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni! Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor. Castiga bani lucrand acasa! Metoda de lucru este extrem de simpla! Castiga bani lucrand acasa si bucura-te de tot ce e mai avantajos pentru tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate sa incepi, cere detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Un turist ungur a murit în Masivul Bucegi
Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Actual : Sfinxul și piramidele, în pericol?
Pagina a fost generata in 0.3027 secunde