Femeile din UDTR vă invită la Festivalul de Artă Culinară

785
Femeile din UDTR vă invită la Festivalul de Artă Culinară - afisfestival-1506439744.jpg

Articole recomandate

Uniunea Democrată Turcă din România organizează, sâmbătă, 30 septembrie, ora 11.30, la Tulcea, cea de a XII-a ediție a Festivalului de Artă Culinară Turcească. Evenimentul va fi găzduit de restaurantul "Faleză", str. Gării nr.3-4.

Festivalul este organizat de Comisia de femei din cadrul UDTR și le reunește anual, într-un concurs, pe cele mai pricepute doamne în arta culinară turcească, din Dobrogea. Vor intra în competiție preparate culinare pregătite la filialele UDTR din: Constanța, Mangalia, Medgidia,Tulcea, Brăila, Galați, Cernavoda, Hârșova, Cumpăna, Amzacea, Cobadin, Techirghiol, Tuzla, Măcin, Babadag și Fântâna Mare. Concursul va cuprinde trei secțiuni: Mâncare tradițională, Patiserie și Dulciuri. În cadrul festivalului va avea loc un spectacol de dansuri tradiționale turcești susținut de ansamblurile UDTR din Constanța,Tulcea, Hârșova, Cobadin și Cumpăna.

"Festivalul de Artă Culinară Turcească a fost organizat pentru prima dată la Tulcea, la inițiativa deputatului Iusein Ibram. Iată că după 12 ani, ne reîntoarcem la Tulcea cu experiența celor 11 ediții organizate la diferitele filiale din Dobrogea. Bucătăria turcească este plină de arome orientale care îi dau savoare, face parte din identitatea noastră etnică și îmbogățește spațiul multicultural dobrogean", a declarat președintele Comisiei de femei și coordonatorul proiectului, Amet Melec.

La eveniment sunt așteptați să participe președintele UDTR, Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, ai Ambasadei Republicii Turcia la București, precum și ai Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9891 secunde