Fasole cu cârnați, de 1 Decembrie, în parcurile din Constanța

454
Fasole cu cârnați, de 1 Decembrie, în parcurile din Constanța - fasole-1574970775.jpg

Articole de la același autor

Duminica aceasta, constănțenii sărbătoresc Ziua Națională a României în parc și pe stradă, la o paradă a tuturor forțelor armate. Autoritățile locale au pregătit mai multe manifestări cu acest prilej, dar și un ospăț pentru cei care vor ieși din case. 
Ca în fiecare an, evenimentele vor începe la ora 8.30, cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central. Urmează, începând cu ora 10.30, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. 


De la ora 12.00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament, iar de la ora 17.30, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu va avea loc retragerea cu torțe a militarilor.


Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment stegulețe tricolore și baloane. 


De asemenea, de la ora 11.00, constănțenii sunt invitați la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți. Cazanele vor fierbe și grătarele vor sfârâi în mai multe locații din Constanța, în Parcul Tomis II, în Piațeta "Badea Cârțan" - Pavilionul Pensionarilor, în zona CET - Pavilionul Pensionarilor, în parcul de la Gară și în Piațeta de la Far. 
Cei care țin post nu trebuie să își facă griji, pentru că există meniu de post, precum și meniu pentru musulmani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6422 secunde