Fără picnic în pădurea de la Dumbrăveni de 1 Mai si Paşte!

930
Fără picnic în pădurea de la Dumbrăveni de 1 Mai si Paşte! - dumbraveni-1619797157.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în cadrul CJSU, a fost votată hotărârea nr. 65. Aceasta prevede încadrarea U.A.T. Dumbrăveni în limita de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori. Astfel, U.A.T. Dumbrăveni va funcționa respectând măsurile din Anexa 6.

Acest lucru înseamnă că se menţin interdicţiile privind organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spaţii deschise, precum şi a întrunirilor de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive sau de divertisment în spaţii închise. Totuşi, se permite organizarea de cursuri de instruire şi workshop-uri pentru adulţi, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, cu un număr de participanţi de maximum 25 de persoane în interior şi de maximum 50 de persoane în exterior şi cu respectarea normelor de sănătate publică. De asemenea, se permite organizarea de mitinguri și demonstrații cu un număr de participanţi de maximum 100 de persoane. În acelaşi timp, se menţine interzicerea activităţilor recreative şi sportive desfăşurate în aer liber, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună.

Ca şi până acum, se interzice organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente. Totodată, se menţine interdicţia de circulaţie în interiorul localităţilor pentru persoanele aflate în grupuri pietonale mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri. În toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00-05.00, cu mici excepții.

În toate localitățile se permite circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în perioada 1 mai - 2 mai 2021, în intervalul orar 20.00-05.00 pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7872 secunde