Fals distribuitor de țigări și brichete, prins de polițiștii din Mangalia

232
Fals distribuitor  de țigări și brichete, prins de polițiștii din Mangalia - falsdistribuitorprins-1534780398.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Poliției stațiunii Neptun și cei ai Biroului Vama Veche - 2 Mai au reușit să prindă un bărbat care ar fi înșelat mai multe persoane de la magazine din Mangalia și stațiunile de pe litoral.

Astfel, în urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit că bărbatul de 42 de ani, din București, ar fi comis, din 27 iulie până pe 17 august 2018, șapte infracțiuni de înșelăciune, cinci în formă consumată, alte două în forma tentativei.

Se pare că bărbatul se deplasa la diferite societăți comerciale de pe raza municipiului Mangalia și a localităților Neptun, Venus, 2 Mai și Vama Veche, unde se recomanda ca fiind reprezentant al unor mărci de țigarete sau brichete, solicitând sume de bani pentru bunurile pe care ar fi urmat să le distribuie acestora.

Sâmbătă, 18 august, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6713 secunde