X
X
Mai multe ştiri online:

Faleza, trotuarele, băncile și piațetele din stațiunea Mamaia - dezinfectate

Ştire online publicată Luni, 13 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Autoritățile locale desfășoară continuu acțiuni de dezinfecție în stațiunea Mamaia, pentru siguranța locuitorilor orașului și a turiștilor care vin în vacanță.

Week-end-ul acesta, echipele de curățenie au dezinfectat cu un detergent special străzile, aleile, faleza, trotuarele, băncile și piațetele. Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

"Operațiuni de dezinfecție au loc în fiecare zi, în toate zonele din oraș, conform unei planificări bine stabilite. Se acționează pe străzi, trotuare, alei de acces, în parcuri și în zonele aglomerate. În continuare, trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă. Fiți responsabili, aveți grijă de voi și de cei dragi!", fac un apel reprezentanții Primăriei Constanța. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17133 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2846 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2481 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3637 secunde