Expoziție foto-documentară la Grădina de Vară „Cinemascop”. Săptămâna turcească continuă

249
Expoziție foto-documentară la Grădina de Vară „Cinemascop”.  Săptămâna turcească continuă - cinemascopeforiesud5-1626329253.jpg
Institutul „Yunus Emre” din Constanța a participat, săptămâna aceasta, la proiectul „Eforie Colorat”, organizat de Asociația „Forumul Artelor Vizuale”, cu Zilele Filmului Turcesc.

Astfel, în zilele de 12 și 13 iulie 2021 la Grădina de Vară „Cinemascop” din Eforie Sud au fost proiectate două filme turcești de comedie. Zâmbetele n-au lipsit nici un moment de pe fețele spectatorilor, iar aplauzele s-au ținut lanț la finalul proiecțiilor. Cei prezenți la cele două proiecții de film au precizat că doresc să participe și pe viitor la Zilele Filmului Turcesc și la alte evenimente organizate de Institutul „Yunus Emre”.

La eveniment a participat și Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, E.S. Emre Yurdakul, care a vizitat expoziție foto-documentară „GÖBEKLİTEPE” şi a vizionat filmul „Tovarășul meu de drum”. Săptămâna turcească continuă. Zilele următoare puteți descoperi misterul primului templu al omenirii în expoziția foto-documentară „GÖBEKLİTEPE”, care va fi deschisă publicului larg până pe 18 iulie 2021.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3909 secunde