Explozie de cazuri de COVID-19, în localităţile Fântânele şi Limanu. Se închid terasele şi şcolile trec la cursuri online

Miercuri, 30 Septembrie 2020, 11:19
2495
Şcoala Gimnazială nr. 1 Fântânele, Grădiniţa cu Program Normal Fântânele, Şcoala Gimnazială nr. 1 Limanu, Şcoala Gimnazială nr. 2 2 Mai, Grădiniţa cu Program Normal Limanu şi Grădiniţa cu Program Normal “Fraţii Grimm” 2 Mai au trecut, începând de astăzi, de la scenariul 1 la scenariul al doilea, cu cursuri alternative faţă în faţă. Măsura a fost votată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa ca urmare a creşterii numărului de infecţii cu noul coronavirus în localităţi, rata incidenţei cumulate situându-se între 1 şi 3 la mia de locuitori.


De asemenea, membrii CJSU au decis suspendarea activităţii operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi băuturilor, de tip restaurante şi cafenele, în interiorul clădirilor, inclusive hoteluri, pensiuni, alte unităţi de cazare, cu excepţia clienţilor cazaţi în hoteluri şi pensiuni, de pe raza localităţilor Limanu şi Fântânele. În plus, până pe 12 octombrie, au fost interzise activităţile culturale în localităţile Limanu şi Fântânele şi a fost închisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, de pe raza localităţilor Limanu şi Fântânele.
Pagina a fost generata in 0.3617 secunde