Examenele teoretice pentru permisul de conducere, reluate din 15 iunie

455
Examenele teoretice pentru permisul de conducere, reluate din 15 iunie - examenpermis-1591121409.jpg

Articole de la același autor

Examinarea teoretică a candidaților care doresc să obțină permisul de conducere va fi reluată începând din 15 iunie. Proba se va desfășura însă după reguli stricte și în funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel național.

Astfel, pentru siguranța candidaților, dar și a angajaților Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, a fost stabilit un set de măsuri. Candidații se vor prezenta la sediul serviciului exclusiv în baza unei programări online, efectuată în avans pe site-ul instituției - ct.prefectura.mai.gov.ro. Accesul în sediul serviciului se va permite doar candidaților, la data și ora la care s-au programat. Se va evita prezentarea la sediu a însoțitorilor, cum ar fi rude sau prieteni.

La intrarea în sediul serviciului, candidații vor purta mască de protecție și se vor supune unui triaj epidemiologic. Apoi, își vor dezinfecta mâinile, folosind soluțiile puse la dispoziție. Numărul de candidați programați zilnic va fi stabilit astfel încât să se respecte normele de distanțare socială în centrul de examinare.

Vă reamintim faptul că, în data de 19 mai, a fost reluată și activitatea de programare a candidaților la proba practică, iar de ieri, se iese și pe traseu.

"Ne bucură faptul că, pas cu pas, reușim să intrăm în normalitate. După ce am reușit să revenim la examinarea practică, iată că, peste două săptămâni, vom putea avea și proba teoretică pentru constănțeni.

În cadrul serviciului, ne-am luat toate măsurile de siguranță, personalul nostru este foarte bine instruit și sunt convins de faptul că reluarea probei teoretice se va face fără probleme", a declarat comisar-șef Liviu Ionuț Vîrșă, șeful SPCRPCIV Constanța.

Atenție, însă, activitățile de lucru cu publicul la ghișeu se vor desfășura exclusiv pe baza unei programări online, realizată prin platforma disponibilă pe www.drpciv.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde