Evenimentul Feel SEAvic, pe plaja din Tuzla! Poate participa oricine dorește

577
Evenimentul Feel SEAvic, pe plaja din Tuzla! Poate participa oricine dorește - plajadintuzla5800x520-1558002066.jpg

Articole recomandate

Aeroportul "Alexandru Podgoreanu" Tuzla și Asociația Regională pentru Promovarea Aviației organizează în data de 25 mai 2019, pe Plaja Tuzla, de la ora 10:00 până la ora 13.00, Campania Feel SEAvic. 


Sub sloganul "Pentru o plajă sălbatică, nu sălbăticită", Feel SEAvic constă în realizarea unei acțiuni de ecologizare a plajei Tuzla - ca parte a programului de responsabilitate socială - pentru sensibilizarea comunității locale și conservarea naturală a unui peisaj spectaculos.

Acțiunea vizează suprafața dintre pontonul de lemn și digul farului Tuzla. Punctul de întâlnire este pe faleză, în dreptul primei alei care coboară spre plajă. În cadrul campaniei Feel SEAvic, organizatorii vor pune la dispoziție toate materiale necesare desfășurării acțiunii.

În scopul păstrării unei naturi curate și a unui mediu înconjurător sănătos, organizatorii încurajează participarea comunității locale din Tuzla, dar oricine este binevenit să se alăture: implică-te și tu pentru un Feeling SEAvic!

Plaja Tuzla, cu apă turcoaz, merită sa fie promovată, dar mai ales conservată, astfel încât să rămână sălbatică, dar nu sălbăticită de urmele lăsate de către vizitatori.

Problema plasticului și a altor deșeuri acumulate afectează plajele, mările și oceanele din întreaga lume, provocând fenomene de tip "nisip plastic", imposibil de curățat. Acțiunea dorește să contribuie la prevenirea acestor fenomene care iau amploare și la dezvoltarea simțului civic la nivel local.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5571 secunde