Evadare virtuală pe litoral, pentru mămicile de acasă, cu Savoy Virtual Escape

503
Evadare virtuală pe litoral, pentru mămicile de acasă, cu Savoy Virtual Escape - evadarevirtuala-1588870171.jpg

Articole de la același autor

Mămicile din întreaga țară, eroinele din aceste zile dificile, sunt invitate să își acorde puțin timp doar pentru ele, să se relaxeze în mod plăcut, chiar din confortul propriei case. Echipa Hotelului Savoy din Mamaia le-a pregătit o evadare virtuală pe litoral. Zilnic, până pe 12 mai, pe pagina de facebok.com/SavoyHotelMamaia vor avea parte de sesiuni live dedicate lor, sfaturi video sau articole din partea a zeci de traineri, artiști, psihologi, experți în nutriție sau maeștri Yoga & Mindfulness, care le vor ajuta să se relaxeze și să evadeze puțin din rutină.

Despre inițiativa Savoy Virtual Escape am stat de vorbă cu Bellamy Zahiu, CEO al Hotelului Savoy.




-Ați lansat de curând un sejur virtual la mare. Ne puteți oferi mai multe detalii?


-Să lucrezi și să ai grijă de copii a fost întotdeauna complicat, mai ales pentru mamă. Ea este de fapt #eroinadeacasa! De aceea ne-am gândit că are nevoie de o evadare, de câteva momente de respiro, de o vacanță specială - o evadare virtuală pe litoral!

-Este un concept nemaiîntâlnit pe litoralul românesc. Cum v-a venit această idee?

-Campania Savoy Virtual Escape s-a născut din dorința noastră de a continua lucrurile așa cum au fost dintotdeauna la Savoy. Am ținut neapărat să deschidem hotelul, ca de obicei, anume de 1 mai. Din păcate nu am putut deschide fizic, dar am găsit o modalitate de a deschide ușile online, printr-un program virtual de vacanță de 10 zile, între 3 - 12 mai.



-Protagonistele programului #SavoyVirtualEscape sunt mamele. De ce ele? Cum ați făcut această alegere?


-De câțiva ani buni, aproape toate serviciile noastre vizează mamele cu copii mici, de aceea ne-a fost ușor să facem alegerea, și să le oferim un program dedicat în totalitate lor.

-Să înțelegem că doar mamele pot participa?

-Programul a fost gândit, în mare parte, să vină cu valoare pentru eroinele de acasă, însă pot participa și tații, dar și cei mici.



-Ce include acest program virtual? La ce să ne așteptăm?


-Fiecare zi începe cu sesiuni live de meditație, exerciții de yoga, sau productivitate. La dejun avem rețete culinare pentru un dejun sănătos, apoi urmează o sesiune live de Yoga pentru cei mici. În pauzele dintre mese continuăm escapadele noastre cu workshopuri despre parenting, NLP, relații, carieră. Iar pentru seară avem invitați care ne oferă din experiența lor (cântăreți, artiști, oameni cu hobby–uri interesante, distractive și relaxante).



-Cum se desfășoară și cum poate fi accesat programul de către cei interesați?


-Fiecare poate urmări programul virtual pe pagina de Facebook Hotel Savoy, sau după hashtagul #SavoyVirtualEscape. Iar, cine nu a fost alături de noi de la început, poate urmări înregistrările sesiunilor pe platforma dedicată programului: virtualescape.savoyhotel.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde