Eugen Teodorovici, declarația zilei despre Liviu Dragnea!

Miercuri, 14 August 2019
248
Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat marți, la Craiova, că Liviu Dragnea a făcut multe lucruri bune și este ca un copil care îți greșește în casă, dar nu îl dai afară din familie.


"Ne-au făcut să nu putem să pronunțăm numele președintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o și la televizor, n-am avut o relație bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o știe. (…) A fost al nostru, cu bune și cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greșește în casă, sparge farfuria sau ceașca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveți, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus", a declarat Eugen Teodorovici, conform EuroActiv.

De asemenea, Teodorovici s-a referit și la europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, ales președinte al PSD Dolj, despre care a spus că este "cel mai chiparos europarlamentar".

"Claudiu este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuși este un câștig pentru noi ca țară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulți vor fi uimiți de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge și de a spune despre România", a mai spus Teodorovici.


Pagina a fost generata in 0.4151 secunde