Ești din Constanța și vrei să câștigi un aspirator profesional? Iată ce trebuie să faci

127
Ești din Constanța și vrei să câștigi un aspirator profesional? Iată ce trebuie să faci - cumpoticastiga-1445257172.jpg

Articole de la același autor

Dacă vrei să câștigi un aspirator profesional, nu trebuie decât să ieși să faci curățenie în fața blocului, să îți faci o fotografie, să o pui pe facebook și să aduni cât mai multe like-uri.


Compania de salubrizare a municipiului Constanța lansează concursul "Implică-te și câștigi!" și îi provoacă pe constănțeni să se implici în acțiunile de igienizare a orașului.


"Cetățenii care doresc să participe la acest concurs vor încărca o singură fotografie în căsuța de concurs de pe pagina de Facebook a companiei Polaris M Holding, în care să apară ca voluntari la una dintre acțiunile de ecologizare organizate în cadrul campaniei «Curățăm Constanța noastră». Locația fotografiei poate să facă referire la orice cartier, zonă, bloc din orașul Constanța. Primii 30 de participanți cu fotografii înscrise în aplicația de concurs care strâng cele mai multe voturi (like-uri) vor câștiga câte un aspirator profesional. Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe data de 2 noiembrie, pe pagina de Facebook", explică purtătorul de cuvânt al Polaris, Calina Spirea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Iulie 2015
Stire din Economie : Afaceri printre gunoaie
Luni, 05 August 2013
Stire din Fun : Promoție la aspirator
Pagina a fost generata in 0.6302 secunde