ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

Joi, 18 Ianuarie 2018
350
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 6.00 și 19.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Viitorului, blocul A, scara A, întrerupere totală, iar între orele 8.00 și 16.00, cei de pe bulevardul 1 Mai, blocul J9, scara C, blocul J4, scara A, întrerupere totală. 


XXX 
În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței și străzile Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere totală, dar și în localitățile Cogealac și Crucea, întrerupere parțială. 


În același interval, sunt anunțate întreruperi în Medgidia, pe strada Constanței, întrerupere totală, și în localitatea Cuza Vodă, întrerupere totală.


Pagina a fost generata in 0.4418 secunde