ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

128
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - pexelsphoto185699-1515745996.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați consumatorii din zona CET, aleea Albatrosului nr. 7, blocul AV24, scările A, C, întrerupere totală, de pe strada Școlii, blocul Școlii nr. 6, întrerupere totală, de pe Șoseaua Mangaliei nr. 5, blocul J7, întrerupere totală, precum și cei de pe bulevardul 1 Mai nr. 8, blocul J2, scările A, B, C, D, întrerupere totală. 


XXX 


În restul județului, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Lumina, pe străzile Narciselor, Petrolului, Canarului, Prelungirea Petrolului și Mare, întrerupere totală, dar și în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței și străzile Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere totală. 


De asemenea, între orele 9 și 18, se va opri curentul în localitatea Crucea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Decembrie 2017
Stire din Social : Atenție, se oprește curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.6592 secunde