ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

677
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - curentelectricintrerupator2-1496223397.jpg
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din cartierul Coiciu, strada Baba Novac nr. 1 - 31, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Merișor, strada Răsuri nr. 38 - 100, tronsonul delimitat de strada Izvor și strada Fulger, strada Merișor nr. 90 - 114, tronsonul delimitat de strada Baba Novac și strada Fulger, strada Fulger nr. 1 - 29, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Răsuri, strada Steagului nr. 1 - 19, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Răsuri, respectiv străzile Albinelor și Belșugului, întrerupere totală. 


De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Dacia - Tăbăcărie, pe bulevardul Tomis nr. 224 - 232, blocurile TD8, TD9, TD10, TD11, TD12, TD13 și TD14, străzile Primăverii, Docherilor, Meduzei, Farului (nr. 1 - 12A) și Voinicului, precum și în zona CET, pe strada Pelicanului nr. 7, blocul AV32, scara B, întrerupere parțială, și în stațiunea Mamaia, la hotel Hefaistos și zona de magazine de la Cazino, întrerupere parțială. 


XXX 


În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Grâușorului, Școlii și Bujorului, întrerupere totală, dar și în localitatea Ciobanu, pe străzile Eroilor, Traian, Lalelelor, Liniștii, Avram Iancu, Șerban Vodă, Primăverii, Mihai Eminescu, Muncii și Ion Creangă, întrerupere parțială, și în localitățile Dunăreni, Casicea și Chirnogeni, întrerupere parțială, în localitatea Tariverde, întrerupere totală, în localitatea Vadu Oii, întrerupere totală, în localitatea Oltina, pe strada Ilie Dancu, întrerupere parțială, și în localitatea Valea Dacilor, întrerupere parțială.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.72 secunde