ENEL. Se oprește curentul electric, la Constanța. Vezi aici zonele afectate

233
ENEL. Se oprește curentul electric, la Constanța. Vezi aici zonele afectate - bec1487956190-1494571334.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Dacia, de pe străzile Farului, Ion Păun Pincio, Prahovei, Ciocârliei, Panait Holban, Barbu Laurențiu, Busuiocului, B.P. Hașdeu (întrerupere parțială), bulevardul Tomis, blocurile TS9, TS10, TS11, TS11B, întrerupere totală. 


În același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Tomis Nord, pe strada Orhideelor nr. 6, blocul U1, scările A, B și C, întrerupere totală, pe străzile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Chiliei, inclusiv străzile Chiliei și Grozești, întrerupere totală, precum și pe strada Baba Novac, blocurile BN1, BN6, BN7, BN8 și BN10, respectiv strada Alexandru Bogza nr. 20, întrerupere parțială, și în stațiunea Mamaia, la hotel Ovidiu, întrerupere totală. 


XXX 


În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Mihail Kogălniceanu, în localitatea Nistorești, în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Nucilor, Școlii, Crăiței și Bujorului, întrerupere parțială, dar și în localitatea Oltina, pe strada Ilie Dincu, întrerupere totală.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde