ENEL. Iată unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța

129
ENEL. Iată unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța - bec-1491403856.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. E-Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona stadionului Farul, de pe străzile Primăverii, Toamnei, Docherilor, Farului, Meduzei, Limanului și strada Primăverii nr. 4, întrerupere totală. De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în centrul municipiului, pe strada Tudor Vladimirescu, întrerupere totală, precum și pe bulevardul Tomis nr. 102 – 104 și pe strada Ion Bănescu.

În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitățile Pantelimonu de Sus și Pantelimonu de Jos, întrerupere parțială, în localitatea Saraiu, întrerupere parțială, dar și în localitățile Comana, Orzaru, Tătaru, Galița, inclusiv Mănăstirea Dervent, Gârlița și Esechioi, întrerupere parțială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7208 secunde