ENEL. Iată ce zone din Constanța rămân fără curent electric, astăzi

121
ENEL. Iată ce zone din Constanța rămân fără curent electric, astăzi - bec3sxc153220001476949679-1495003507.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Baba Novac, blocurile BN9, BN11, întrerupere parțială, cei de pe bulevardul Tomis, numerele 115 - 135, întrerupere totală, precum și cei de pe strada Chiliei, întrerupere parțială, strada Viceamiral Murgescu, întrerupere totală, strada Pelicanului nr. 4, blocul AV36, scara B, întrerupere totală.
De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Rex, la Vila Scânteia și la terasa Doruleț, întrerupere totală. 
XXX 
În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Albești, întrerupere parțială, ia, între orele 9 și 17, în localitățile Ghindărești, Stupina, Ovidiu, Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Nucilor, Școlii, Crăiței și Bujorului, întrerupere totală, în localitatea Dunăreni, întrerupere parțială, dar și în localitățile Lipnița, Carvăn, Cuigiuc și Goruni, întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6484 secunde