ENEL. Află ce străzi din Constanța rămân fără curent electric, astăzi

Joi, 18 Mai 2017, 09:44
103
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. E-Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Baba Novac, blocurile BN9, BN11, întrerupere parțială, cei de pe strada Dragoslavelor, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, de pe bulevardul mamaia nr. 231, bulevardul Mamaia nr. 221 - 223, bulevardul Mamaia între nr. 191 - 221, tronsonul delimitat de străzile Războieni și Dragoslavelor, întrerupere total, strada Pelicanului nr. 4, blocul AV36, scara C, întrerupere totală, și cei din zona Kamsas, de pe strada Baba Novac, blocul Bușu Dincă, blocul Gheorghe Dima4, blocul Gheorghe Dima 2, blocul Eduard Caudella 70A.
De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, la hotel Bavaria Blu și la terasa Marian. 


XXX 


În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Vulturu, întrerupere totală, în localitățile Ciobanu, Miorița și Cloșca, întrerupere totală, în localitățile Călugăreni, întrerupere totală, și Ovidiu, întrerupere parțială. Tot între orele 9 și 17, vor fi întreruperi în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Nucilor, Școlii, Crăiței și Bujorului, întrerupere totală, în localitatea Dunăreni, întrerupere parțială, în localitatea Ostrov, întrerupere parțială, precum și în localitatea Almalău, întrerupere totală.


Pagina a fost generata in 0.3343 secunde