Elevii se întrec pe teme ce țin de energie

280
Elevii se întrec pe teme ce țin de energie - concurs-1536248237.jpg

Articole de la același autor

Enel România organizează cea de-a XII-a ediție a competiției naționale "PlayEnergy", un program educațional dedicat școlilor gimnaziale și liceelor din întreaga țară.

Aceasta are ca obiectiv promovarea cunoștințelor despre energie prin metode neconvenționale. În acest fel, profesorii ciclurilor gimnaziale și liceale pot înscrie proiectele de participare la competiție în perioada 10 septembrie - 22 decembrie 2018.

Organizatorii spun că "PlayEnergy" este inițiativa pe care Enel o dedică școlilor, cu scopul de a construi, alături de copii, un viitor sustenabil, inovator și deschis tuturor.

Tema din acest an este "Pune-ți energia în mișcare!" și își propune să îi transforme pe tineri în protagoniștii unui nou mod de a aborda energia în fiecare zi. Precizăm că acest concurs se desfășoară în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și se adresează școlilor și liceelor din toată țara, inclusiv Constanța.

Pentru a participa, profesorii trebuie să formeze și să coordoneze o echipă de maximum cinci elevi. În ceea ce privește proiectele, acestea pot fi realizate în orice tip de format, de la prezentare power point, până la aplicații practice sau experimente.

Apoi, dascălii, dar și elevii pot descărca gratuit kit-ul "PlayEnergy 2018" de pe secțiunea dedicată "PlayEnergy" a site-ului www.enel.ro. Copiii se pot înscrie în competiție până la data de 22 decembrie. Imediat după înregistrare, proiectele vor intra în etapa de selecție regională, urmând ca, în cea de-a doua etapă a fazei, dintre toate proiectele de la nivel regional, să fie selectate primele trei echipe pentru fiecare ciclu de învățământ, pe baza acelorași criterii.

La final, câștigătorii vor primi sponsorizări pentru susținerea inovației și echipamente tehnice de ultimă generație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.5893 secunde