Elevii care iau 10 la Bac intră gratuit la Untold şi Neversea 2021

401
Elevii care iau 10 la Bac intră gratuit la Untold şi Neversea 2021 - neversea-1623665506.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă tradiția și în acest an și lansează campania „Bac de 10”. Astfel doresc să susțină performanța în educație și să motiveze sute de mii de tineri absolvenți din România.

Astfel, toţi absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat vor beneficia de acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile Untold și Neversea din 2021, cu câte un voucher valori de 10 euro, respectiv 20 de euro.

Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 500 de lei din partea sponsorului principal al evenimentelor.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Atenţie, la ediția din acest an a festivalurilor Untold și Neversea vor avea acces gratuit și absolvenții care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat în 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2915 secunde