Elevii au ieșit să facă curățenie în oraș

356
2

Articole de la același autor

Activitățile din cadrul campaniei Curățăm Constanța noastră continuă și în aceste zile, în municipiu. În cursul zilei de ieri, au avut loc acțiuni de ecologizare și igienizare în mai multe zone ale orașului. 10 sportivi ai Clubului Sportiv Universitar Neptun au făcut curățenie în parcul de la Sala Sporturilor, iar peste 50 de elevi ai claselor speciale de rugby ai Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca" au participat, la inițiativa Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia, la igienizarea zonei Brătianu, de la intrarea în oraș până la Podul IPMC.

Tot ieri, a fost cosită iarba din zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu între Spitalul Clinic Județean de Urgență și Casa de Cultură a Sindicatelor, dar și în cartierul Tomis III, acolo unde a fost tuns și gardul viu, iar coroana arbo-rilor din curtea Licelui Telecom a fost corectată. Lucrătorii de la salubrizare au igienizat și măturat scările de acces către plaja Modern, iar în zona Salvare, Km 5 și Poarta 6 au fost dezinfectate, spălate și vidanjate platformele de colectare.

Constănțenii interesați să se alăture campaniei se pot înscrie online la adresa www.curatamconstantanoastra. ro, dar și pe pagina de facebook a campaniei. 

Comentează știrea

DODO
18 octombrie 2016
mini Polaris

Bravos natiune ! sa curete copiii mizeria facuta de asistatii bruneti ( ca ei sint scutiti si pusi sa se relaxeze ca vor muncii la alegeri pentru binefacatorii lor ) Si pentru elevi este benefic pentru ca vad ce munca ii asteapta daca nu invata

cetatean
18 octombrie 2016
intrebare catre Primar

....dar asistatii social ?

Răspuns la: mini Polaris
Adăugat de : DODO, 18 octombrie 2016
Bravos natiune ! sa curete copiii mizeria facuta de asistatii bruneti ( ca ei sint scutiti si pusi sa se relaxeze ca vor muncii la alegeri pentru...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3089 secunde