X
X
Mai multe ştiri online:

Echipamente de intervenție pentru salvamarii de pe plajele Constanței

Ştire online publicată Joi, 04 Iunie 2020. Autor: Cuget Liber Online.


Primăria municipiului Constanța a achiziționat baloane de resuscitare, defibrilatoare, aspiratoare de secreții și rucsacuri de prim ajutor, pentru intervenția rapidă a salvatorilor. 


Pentru buna desfășurare a activității de salvamar pe plajă, au fost achiziționate trei containere de prim ajutor care au fost instalate în puncte special amenajate. Toate cele 29 de foișoare au fost revopsite, iar punctele de intervenție de pe plajă au fost dotate cu mobilier, paturi de consultație și tărgi mobile. 


"Primăria Constanța s-a implicat pentru a veni în sprijinul Serviciului Salvamar cu tot ceea ce am avut nevoie. Avem 10 puncte de observare și 3 puncte de ajutor pe plajele din Constanța și pe plaja din Mamaia sunt 19 puncte de salvamari și 4 puncte de prim ajutor. La fiecare punct de observare avem 3 salvamari, fiecare bază este dotată cu ambarcațiuni cu motor și ski- jeturi de intervenție", a declarat coordonatorul Serviciului de Salvamar Constanța – Mamaia, Gabi Culea.


În curând, punctele de prim ajutor vor avea în dotare și termoscanere și kituri de oxigen.
De la 1 iunie aproximativ 120 de salvamari și personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă și veghează plajele din Constanța și Mamaia în program 08:30 – 19:30.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3948 secunde