Drumul judeţean 393, de la Techirghiol până la frontiera cu Bulgaria, va fi gata la finele lui noiembrie

357

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vizitat, marţi, 21 septembrie, şantierul de la drumul judeţean 393. Împreună cu vicepreşedintele CJC, Stelian Gima, acesta a verificat stadiul lucrărilor la tronsonul de drum Albești – Coroana, al DJ 393 Techirghiol – Moşneni – Pecineaga – Albeşti – Frontieră Bulgaria.

În acest moment a fost finalizată compactarea fundației, urmând ca începând de miercuri, 22 septembrie, să fie turnat primul strat de binder. Tronsonul are o lungime de aproximativ trei kilometri, iar lucrările de asfaltare vor fi finalizate până la sfârșitul lunii viitoare.

„Infrastructura rutieră este esențială pentru o dezvoltare durabilă și omogenă a unui județ. Trist este că, în momentul de față, mai avem încă aproximativ 60 de kilometri de drumuri județene într-un stadiu impracticabil. Acord o atenție deosebită acestui aspect, iar în viitorul apropiat prioritizăm sectoarele de drum impracticabile, pentru fi asfaltate și redate circulației rutiere, astfel încât traficul să se poată desfășura în condiții de maximă siguranță și confort. În paralel continuăm programul anual de asfaltare și întreținere a rețelei județene de drumuri și poduri, pentru ca acestea să respecte toate normele europene”, a declarat președintele CJC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6937 secunde