Drama unei familii din Constanța: Fiul de șapte ani, mort în Anglia, părinții caută bani să îl înmormânteze acasă

180790
7
Drama unei familii din Constanța: Fiul de șapte ani, mort în Anglia, părinții caută bani să îl înmormânteze acasă - dramauneifamilii-1466515305.jpg
Tragedie într-o familie de tineri din Constanța, care locuiește de aproape un an de zile în Anglia. Băiețelul lor de șapte ani a murit săptămâna trecută, în urma unui accident rutier, petrecut pe autostrada M57 din Marea Britanie. Sebastian Constantin Movilă a fost rănit după ce autoturismul, Toyota Avensis, a derapat pe o ploaie torențială și a intrat într-un copac.


Băiețelul a fost în stare critică mai multe zile, însă ulterior a decedat. Părinții au fost de acord să-i doneze organele, pentru a putea salva viața altor copii. 


"Sebastian a fost un copilaș iubitor, care se bucura de viață, îi plăcea fotbalul și tenisul. Am decis să îi donăm organele pentru ca alți copii să poată să trăiască", au declarat părinții, Constantin Movilă și Maria Diana Movilă, pentru presa britanică.


Acum, părinții fac eforturi financiare pentru a putea să-i aducă în țară trupul neînsuflețit și a-l îngropa creștinește. Însă, costurile pentru repatrierea micuțului sunt extrem de mari și nu reușesc să strângă suma necesară. Mătușa lui Sebastian a lansat deja un apel, pe Facebook, pentru oricine dorește să ajute familia Movilă. "Nepoțelul meu de șapte ani a murit săptămâna trecută. Vă rog din suflet, cine poate să ne ajute să-l aducem acasă. Părinții locuiesc în Liverpool, unde munceau să strângă bani pentru o locuință. 2.500 de lire, atât ne costă să ne aducem puiul acasă și nu avem de unde să-i luăm", a scris Valentina Mariana Cristea.


Iată conturile tatălui și al mătușii, unde puteți face donații: 


Constantin Movilă - Banca Barclays Swiftcod (BIC) BARCGB22 IBAN GB58, BARCGB20508243337464 și în lei, Movilă Mariana Valentina - Banca Transilvania, IBAN RO38BTRLRONCRT0232258101.


Comentează știrea

Federeac
21 iunie 2016
Dezamagire

Cum familia a facut un gest frumos donand organele pentru alte vieți ar fi trebuit și statul să ofere un ajutor financiar!!! Câtă nepasare!!!

cititor
21 iunie 2016
drama

depuneti bani ca e posibil sa ajunga in contul unor escroci !

inger
21 iunie 2016
drama

:( http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/boy-seven-dies-after-m57-11485373

Răspuns la: drama
Adăugat de : cititor, 21 iunie 2016
depuneti bani ca e posibil sa ajunga in contul unor escroci !
V..
21 iunie 2016
Nu este

Este o familie modesta, au plecat din Romania acum 3 ani pentru a-i oferi micutului un trai mai bun, nu se asteptau ca vor plati atat de scump!Nu sunt oamenii care ar profita pe urma naivitatii altora! Dumnezeu le-a luat cel mai scump lucru, singurul copil!

alina
22 iunie 2016
statul britanic trebuie sa ajute!!!

Ei ca parinti cum au putut face acest gest de-a salva atatea vieti datorita acestui ingeras de copil sunt niste excrocii cei din Anglia fac multe magarii !!! Noi anul trecut am fost in Marea Britanie a lucrat sotul si trebuia sa primeasca banutii aproape 4500£ si nu a mai primit nici un leu sa ajute nenorocitii ca de aia pleaca toti din tara astade saracie si uite ce necaz a dat peste acesti saracii oameni dumnezeu sa te odihneasca Seby

Florina
22 iunie 2016
Contul Anglia e fals

În Anglia pt a depune banii e nevoie de Account Number și Sort Code, de unde ați scos numerele astea ciudate? În contul cui intra banii?

costica
24 iunie 2016
opinie

Oportunitate de castig rapid! Iata ca a aparut, in sfarsit, o oportunitate prin care poti sa castigi bani rapid, imediat, acum, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara stres, fara sefi! Adica exact ceea ce cautai de mult timp! Te astept sa colaboram, asa ca cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0275 secunde