Drama unei familii din Constanța: Fiul de șapte ani, mort în Anglia, părinții caută bani să îl înmormânteze acasă

Marţi, 21 Iunie 2016
180671
Tragedie într-o familie de tineri din Constanța, care locuiește de aproape un an de zile în Anglia. Băiețelul lor de șapte ani a murit săptămâna trecută, în urma unui accident rutier, petrecut pe autostrada M57 din Marea Britanie. Sebastian Constantin Movilă a fost rănit după ce autoturismul, Toyota Avensis, a derapat pe o ploaie torențială și a intrat într-un copac.


Băiețelul a fost în stare critică mai multe zile, însă ulterior a decedat. Părinții au fost de acord să-i doneze organele, pentru a putea salva viața altor copii. 


"Sebastian a fost un copilaș iubitor, care se bucura de viață, îi plăcea fotbalul și tenisul. Am decis să îi donăm organele pentru ca alți copii să poată să trăiască", au declarat părinții, Constantin Movilă și Maria Diana Movilă, pentru presa britanică.


Acum, părinții fac eforturi financiare pentru a putea să-i aducă în țară trupul neînsuflețit și a-l îngropa creștinește. Însă, costurile pentru repatrierea micuțului sunt extrem de mari și nu reușesc să strângă suma necesară. Mătușa lui Sebastian a lansat deja un apel, pe Facebook, pentru oricine dorește să ajute familia Movilă. "Nepoțelul meu de șapte ani a murit săptămâna trecută. Vă rog din suflet, cine poate să ne ajute să-l aducem acasă. Părinții locuiesc în Liverpool, unde munceau să strângă bani pentru o locuință. 2.500 de lire, atât ne costă să ne aducem puiul acasă și nu avem de unde să-i luăm", a scris Valentina Mariana Cristea.


Iată conturile tatălui și al mătușii, unde puteți face donații: 


Constantin Movilă - Banca Barclays Swiftcod (BIC) BARCGB22 IBAN GB58, BARCGB20508243337464 și în lei, Movilă Mariana Valentina - Banca Transilvania, IBAN RO38BTRLRONCRT0232258101.


Pagina a fost generata in 0.54 secunde