Dr. Livica Frățiman: "Stă în puterea noastră să salvăm noua generație de copii"

299

Articole de la același autor

Asociația "Dăruiește Aripi" din Constanța face tot posibilul pentru ca secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți să devină funcțională cât mai curând.

Luna aceasta, reprezentanții acesteia au reușit performanța de a strânge donații record la Swimathon București, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din România, aflat la ediția a șasea.

Potrivit fondatoarei asociației, Alina Pătrăhău, cele două echipe înscrise în competiție au strâns, până în ziua evenimentului, donații în valoare de 19.189 euro. Cum spuneam, fondurile vor fi direcționate integral către reconstrucția Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

"Sunt copleșită de implicarea echipei de fundraiseri-înotători care mi s-a alăturat, precum și de susținerea pe care am primit-o din partea donatorilor pentru a oferi șanse reale la viață copiilor născuți în Constanța. Realizarea acestui proiect înseamnă scăderea ratei mortalității infantile neonatale din zona de SE a României", a declarat ea. La rândul său, șefa Secției de Neonatologie a Spitalului Județean Constanța, dr. Livica Frățiman, a precizat că medicii nu tolerează neputința.

"Stă în puterea noastră să salvăm noua generație de copii", a spus medicul, cel care, împreună cu echipa sa, salvează zilnic viața micuților ajunși pe lume prea devreme. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3998 secunde