Două asociații de proprietari, debranșate de la căldură din cauza datoriilor la RADET

246
Două asociații de proprietari, debranșate de la căldură din cauza datoriilor la RADET - panacanddebransari1438967532-1449233154.jpg

Articole recomandate

Ca urmare a expirării termenului notificat pentru achitarea datoriilor restante, RADET Constanța anunță că a început debranșarea consumatorilor rău platnici care nu au înțeles să-și achite obligațiile de plată față de furnizorul de energie termică.


Astfel, în cursul zilei de azi, vor fi debranșate Asociația de Proprietari bloc BM 13, din str. Pescarilor nr. 34, ce are în componență blocul BM 13 scara A, președinte Nicolae Niță, administrator Vasile Ștefan Vasile și Asociația de Proprietari nr. 637, din str. Egretei nr. 19, ce are în componență blocul C1 scara A, președinte Maria Pârvan, administrator Cornelia Niculae.


Acțiunea de debranșare a consumatorilor rău platnici va continua și în perioada următoare.

Pentru a evita debranșarea de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică, RADET face apel către toți consumatorii săi să își achite în termenul scadent obligațiile de plată pe care le înregistrează față de furnizorul de energie termică, conform angajamentelor asumate prin contract.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4448 secunde