X
X
Mai multe ştiri online:

Două accidente de muncă. Anchetele, în plină desfășurare

Ştire online publicată Joi, 06 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Doi constănțeni au căzut de la o înălțime de peste doi metri, săptămâna aceasta, și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Primul accident de muncă a avut loc la un combinat de îngrășăminte chimice, unde un electrician în vârstă de 36 ani, care se afla pe o scară, în vederea montării unui cablu de rețea energie electrică, a alunecat și a căzut.

Al doilea accident s-a petrecut la o firmă din port, unde un șofer de 50 de ani a alunecat la rându-i de pe o scară și a căzut.

În prezent, evenimentele sunt cercetate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, fiind desemnat un inspector pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de către aceștia, a declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societățile angajatoare, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3203 secunde