Donații pentru tratarea celor infectați cu coronavirus

200
Donații pentru tratarea celor infectați cu coronavirus - donatii-1584641435.jpg

Articole de la același autor

Toată lumea vrea să combată coronavirusul, să scăpăm de această situație de criză în care ne aflăm. În acest sens, Fundația pentru copii "Șansa la Viitor" se alătură inițiativei Asociației "Dăruiește Viață" și a anunțat că toate donațiile primite, începând cu data de 11 martie, vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor derulate de instituțiile care gestionează criza.

Astfel, începând cu 15 martie, fundația pentru copii va redirecționa toți banii primiți, în vederea achiziționării de materiale și echipamente medicale pentru tratarea celor infectați cu coronavirus. Donațiile se pot face prin SMS la 8844 cu textul IUVO, donațiile în cont, la Banca Raiffeisen Bank, agenția Șincai: CONT RON - RO16 RZBR 0000 0600 2111 2O31, CONT EURO - RO08 RZBR 0000 0600 2138 2541 sau orice altă formă de donație.

"Echipa Fundației pentru copii «Șansa la Viitor» a înțeles gravitatea acestei situații și dorește să se implice în combaterea pe plan medical a acestui virus periculos. Astfel că, pentru siguranța viitorului nostru, am decis ca sumele strânse din donații să fie redirecționate pentru echipamentele și consumabilele necesare luptei împotriva Covid-19", a declarat Claudia Alexa, co-fondator al fundației. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.67 secunde