Donare de sânge, organizată de biserica "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil"

142
Donare de sânge, organizată de biserica

Articole recomandate

Duminică, 14 iulie, când Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Părinți de la Sinodul al IV-lea Ecumenic, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța, începând cu ora 8.45.


Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, împreună cu biserica "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil" din Topraisar, organizează duminică, 14 iulie 2019, o nouă acțiune de donare de sânge. Aceasta va avea loc parohie, între orele 8.00 și 14.00. 
Sunt așteptați toți cei care vor să-și ajute semenii și îndeplinesc următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 18 și 60 ani, greutate peste 50 kg, stare de sănătate bună, să nu consume grăsimi în exces sau băuturi alcoolice cu cel puțin 48 de ore înaintea donării, să aibă la ei cartea/buletinul de identitate. Este indicat să nu fumeze înainte și după donare, să servească un mic dejun ușor și să bea minim 500 ml apă înainte. Persoanele de peste 50 de ani sunt rugate să aducă de la medicul de familie o adeverință din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli de inimă, neurologice sau alte boli cronice, care ar contraindica donarea de sânge. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.405 secunde