Doliu în lumea desenelor animate!

202
Doliu în lumea desenelor animate! - minniemousevoicerussitaylordeadd-1564302106.jpg

Articole recomandate

Doliu în lumea desenului animat, a murit "vocea" unuia dintre cele mai iubite personaje! Russi Taylor, cea care a fost vocea lui Minnie Mouse în ultimele trei decenii, a murit în California la 75 de ani, a informat duminică compania Walt Disney.


"Minnie Mouse și-a pierdut vocea prin moartea lui Russi Taylor", a declarat într-un comunicat președintele și directorul executiv al companiei, ca omagiu adus actriței care în ultimii 40 de ani și-a împrumutat vocea unei mulțimi de personaje, dar care era în principal cunoscută ca partenera lui Mickey Mouse, potrivit Agerpres.

"Timp de peste 30 de ani, Minnie și Russi au lucrat împreună pentru a distra milioane de persoane din întreaga lume, într-o asociere care a făcut din Minne o figură emblematică de talie mondială îndrăgită de toți și o legendă a companiei Disney", a precizat oficialul.

Născută în Massachusetts, în 1944, legătura lui Taylor cu compania Disney i-a marcat întreaga viață, cum ea însăși a povestit într-o anecdotă.

În 1986, a devenit vocea lui Minnie într-o competiție dură alături de alte 200 de aspirante.


Russi Taylor a fost vocea lui Minnie în filme ca 'Who Framed Roger Rabbit', 'Runaway Brain', 'Get a Horse' y 'Mickey, Donald, Goofy: Three Musketeers' și în serialele de televiziune precum 'Mickey Mouse Works', 'House of Mouse', 'Mickey Mouse Clubhouse', sau 'Mickey and de Roadster Racers'.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3779 secunde