Distracție gratuită la Parcul de Aventură "Paradis Land" pentru elevii de nota 10

294

Articole de la același autor



Parcul de Aventură "Paradis Land" Neptun este, clar, un loc în care, dacă ai fost o dată, vrei să revii mereu, un loc în care distracția este în toi, în fiecare zi, de la 10.00 la 19.00. De data aceasta, cel mai mare parc de acest gen din sud- estul României, a decis să încurajeze performanța în educație și să ofere tuturor celor care obțin media 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, un voucher gratuit pentru intrarea în parcul de aventură.


Campania "#aventurade10 - Cu 10 ai acces la o aventură de nota 10!" este susținută de Paradis Land Neptun și agenția de turism "Paradis Vacanțe de Vis" Constanța, cu scopul de a sprijini eforturile depuse de elevi pentru obținerea unor rezultate deosebite.


"Ca în fiecare an, Parcul de Aventură Paradis Land Neptun oferă gratuitate unor categorii de copii și adolescenți. Anul acesta, a fost unul deosebit și a adus mari provocări, în special elevilor care s-au pregătit în condiții mai mult decât dificile pentru două dintre cele mai importante examene din viața lor. Acesta este motivul pentru care în 2020 am ales să oferim tuturor celor care au reușit performanța de a obține nota 10, la Evaluarea Națională sau Bacalaureat, un voucher de acces gratuit. Știm că în perioada următoare foarte mulți dintre ei vor ajunge în vacanță pe litoral și tocmai de aceea am ales ca la această campanie sa aibă acces elevii din orice colț al țării", a declarat managerul Parcului de Aventură "Paradis Land", Adela Ivan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7836 secunde