X
X
Mai multe ştiri online:

Directorul Unifarm, audiat la DNA: Sunt nevinovat și voi dovedi acest lucru

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, a fost audiat marți la DNA în dosarul în care este acuzat, printre altele, de luare de mită într-un contract de achiziție de măști. Adrian Ionel a fost confruntat cu unul dintre denunțători, potrivit Digi24.


Adian Ionel a ajuns dimineață șa DNA și a stat câteva ore. El nu a făcut declarații la intrare, iar când a plecat a spus doar: "Sunt nevinovat și voi dovedi acest lucru".


"A reieșit, spun eu, că denunțătorul a mințit. Așa cum, de altfel, a rezultat și în urma testului poligraf. A mințit de sus până jos", a declarat avocatul fostului director Unifarm, Alexandru Morărescu, citat de Mediafax. 


Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contracat de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu virusul COVID 19 (250.000 de combinezoane și 3 milioane de măști chirurgicale), la începutul lunii martie. Echipamentele livrate erau neconforme. Directorul UNIFARM a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2840 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2479 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3603 secunde