Directorul Unifarm, audiat la DNA: Sunt nevinovat și voi dovedi acest lucru

131
Directorul Unifarm, audiat la DNA: Sunt nevinovat și voi dovedi acest lucru - 1-1594130346.jpg

Articole recomandate

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, a fost audiat marți la DNA în dosarul în care este acuzat, printre altele, de luare de mită într-un contract de achiziție de măști. Adrian Ionel a fost confruntat cu unul dintre denunțători, potrivit Digi24.


Adian Ionel a ajuns dimineață șa DNA și a stat câteva ore. El nu a făcut declarații la intrare, iar când a plecat a spus doar: "Sunt nevinovat și voi dovedi acest lucru".


"A reieșit, spun eu, că denunțătorul a mințit. Așa cum, de altfel, a rezultat și în urma testului poligraf. A mințit de sus până jos", a declarat avocatul fostului director Unifarm, Alexandru Morărescu, citat de Mediafax. 


Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contracat de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu virusul COVID 19 (250.000 de combinezoane și 3 milioane de măști chirurgicale), la începutul lunii martie. Echipamentele livrate erau neconforme. Directorul UNIFARM a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6854 secunde