Directorul spitalului la care a fost operat Busuioc: "Dacă nu interveneam, alta era situația"

397
Directorul spitalului la care a fost operat Busuioc:

Articole recomandate

Starea actorului Florin Busuioc, căruia i s-a montat un stent la Spitalul Județean Craiova, marți seară, după ce a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia, unde juca într-un spectacol, este una îmbunătățită, anunțul fiind făcut de către directorul instituției medicale, Eugen Georgescu.


Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a mai spus că pacientul nu putea fi transportat la o clinică din capitală din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

"Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit. Florin Busuioc a suferit un infarct și dacă nu se intervenea, deși la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situația acum. Medicii Paul Trașcă, Eugen Țăranu și Emilia Oanță s-au mobilizat și au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condițiilor meteo. Ceața nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat și ne bucură faptul că medicii noștri au făcut posibilă această intervenție", a declarat Georgescu, citat de realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.594 secunde