Din seria „Unde mai ieşim în Constanţa să mâncăm bine?”

2910

Articole de la același autor

În fiecare zi, la orele amiezii începem să ne întrebăm: eu ce mănânc la prânz sau de unde comand ? V-ați plictisit de meniurile tradiționale și vreți să testați și altfel de gusturi? Vă aflați în căutarea unui restaurant decent ca prețuri, dar cu produse de calitate? Anul acesta, în orașul de la malul mării s-a inaugurat un noul local, Social Bistro&Club, cu sediul pe strada I.C. Brătianu nr. 5, unde puteți găsi cea mai bună mâncare mediteraneeană si internațională.



Fie că sunteți deja un fan al bucătăriei mediteraneene sau internaționale, fie că ați decis, în sfârșit, să încercați și alte gusturi trebuie să savurați, măcar o dată, experiența autentică Social Bistro&Club.



Pentru cei care nu au pășit, până acum, în acest local, le spunem că acesta este cu adevărat special, cochet decorat și amenajat ca o grădină interioară, personal amabil și servicii de calitate! Dintre delicatesele cu care vă puteți răsfăța papilele gustative la meniul zilei, zilnic proaspăt și diferit, bazat pe supe, supe creme şi preparate din bucătăriile lumii. Puteți încerca, de asemenea, preparate din meniul a la carte, zilnic, între orele 12.00-21.00.



În afară de savuroasele porții de mâncare sau băuturi fine ce pot fi servite, localul generos cu o capacitate de până la 120 persoane, găzduieşte evenimente private, pornind de la zile de naștere, banchete, nunți, botezuri, la petreceri tematice, cum este, Halloween-ul, în curând, etc. Începând de săptămâna aceasta, pe 2 octombrie, de la ora 19.30, vă puteţi delecta cu un meniu special format din pește și fructe de mare, ce va putea fi asezonat cu o degustare de vinuri și un recital jazz. Vor urma şi alte asemenea evenimente pe durata sezonului rece. Așa că, nu mai stați pe gânduri, sunați-vă prietenii și încercați ceva nou!





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7682 secunde