Din cauza avariilor Enel, 17 localități nu au încă apă potabilă

402
La ora actuală nu se poate furniza apa potabilă din cauza lipsei energiei electrice către localitățile: Pelinul, Osmancea, Ciobănița, Topraisar, Credința, Urluia, Vâlcele, Mereni, Amzacea, Biruința, Furnica, Dunăreni, Dumbrăveni, Mihail Kogălniceanu, Mihai Viteazu, Poiana și Nicolae Bălcescu.

În perioada 21 - 23 ianuarie 2011, din cauza avariilor Enel, mai multe stațiile de pompare și puțuri au rămas fără curent și nu au mai putut funcționa, motiv pentru care abonații din 32 de localități au fost afectați de lipsa apei potabile.

Cele 32 de localități în care activitatea S.C. RAJA S.A. a fost perturbată sunt Tătaru, Chirnogeni, Plopeni, Vâlcele, Darabani, Comana, Pelinul, Cotu Văii, Vârtop, Negru Vodă, Cobadin, Ciobănița, Viișoara, Credința, Urluia, Osmancea, Topraisar, Mereni, Dunăreni, Furnica, Scărișoreanu, Mihail Kogălniceanu, Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu, Poiana, Biruința, Valea Dacilor, Cumpăna, Valul Traian, Amzacea, Dumbrăveni și Ciocârlia de Sus.

Căderi de tensiune, dar de scurtă durată, s-au înregistrat și la nivelul stațiilor de pompare din Constanța - Palas și Călărași. Abonații alimentați de aceste două stații (cartierele Medeea, IC Brătianu, Palas, Km 4-5, Km5, CET, Viile Noi, Centru, Peninsula, Casa de Cultură, Coiciu, Inel I și II) au avut în această perioadă apă cu presiune scăzută și variabilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Ianuarie 2012
Stire din Social : Agigea, fără apă mâine
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.7336 secunde