Deșeurile voluminoase, ridicate gratuit de la domiciliu, de operatorul de salubrizare

477
Deșeurile voluminoase, ridicate gratuit de la domiciliu, de operatorul de salubrizare - deseurilevoluminoase-1625252521.jpg

Articole recomandate

Constănţenii care renunţă la diferite obiecte aparatură casnică voluminoasă pot solicita telefonic ridicarea lor gratuită, de către operatorul de salubrizare. Numărul de telefon la care pot transmite adresa este 0241/548.600.

„În acest fel, se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a platformelor ori pe terenurile virane aflate în apropierea locuințelor, fapt care atrage depunerea altor deșeuri. În acest fel, zonele în cauză se transformă în adevărate focare de infecție. Amintim că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează, conform prevederilor Legii 211/2011 privind gestionarea deșeurilor, cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 lei pentru persoanele fizice”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, persoanele surprinse că poluează mediul înconjurător prin depozitarea necontrolată a deșeurilor riscă amenzi de 30.000 de lei și măsura complementară a confiscării autovehiculului folosit pentru săvârșirea contravenției, în conformitate cu Hotărârea de Guvern 1061/2008 privind transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6739 secunde