Deputatul Mitralieră, prima reacție după ce Olguța Vasilescu a rămas fără minister

331
Deputatul Mitralieră, prima reacție după ce Olguța Vasilescu a rămas fără minister - 646x4046-1542718977.jpg

Articole recomandate

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a reacționat prompt după ce Klaus Iohannis a anunțat că îi respinge pe Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor și pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.


"Nu știu motivul pentru care domnul Iohannis a respins două candidaturi. Conducerea partidului va face o altă propunere", a spus Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă el ar fi fost o alegere potrivită pentru conducerea ministerului Transporturilor, Rădulescu a precizat: "În primul rând, eu conduc de 10 ani o companie de transporturi, deci cunosc foarte bine aceste aspecte, dar nu o să mă propun eu. Asta o va face conducerea partidului. Cred că Olguța, chiar dacă nu are experiență în domeniul transporturilor, și-ar fi făcut treaba. Nu înteleg de ce a respins-o domnul Iohannis. Dar așa cum o știu pe Olguța, și-ar fi făcut treaba"

Despre greva pusă în așteptare a celor de la Metrorex, deputatul PSD a mai spus: "Eu nu cred că au dreptate cei de la Metrorex. Nu sunt de acord ca persoane care au salarii mari să ceară salarii și mai mari".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4748 secunde