DECIZIE RADICALĂ LA CONSTANȚA: TOATE LOCURILE DE JOACĂ NECONFORME, ÎNCHISE!

20590
7
DECIZIE RADICALĂ LA CONSTANȚA: TOATE LOCURILE DE JOACĂ NECONFORME, ÎNCHISE! - locdejoacazonascoala395149319721-1505376001.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șel al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat, azi, că va solicita închiderea tuturor locurilor de joacă neconforme. 


UPDATE - De precizat că reprezentanții Primăriei Constanța nu s-au prezentat la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, ignorând invitația la discuții pe tema stării locurilor de joacă din municipiu, motiv pentru care comisarul șef se va deplasa la Primăria Constanța. 


UPDATE - Horia Constantinescu a ajuns la sediul Primăriei din Constanța, după care a fost trimis la sediul Direcției de Gospodărire Comunală, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Ieșit din comun este faptul că deși Horia Constantinescu i-a înștiințat pe reprezentanții Primăriei că urmează să facă o vizită pentru discuții, acesta nu este primit. Mai mult, șeful OPC este plimbat de la un sediu la altul. Concret, acesta se întoarce la sediul Primăriei Constanța, cel de pe Tomis.  Reprezentanții primăriei se fac că nu înțeleg despre ce este vorba.


Ce spune șeful OPC


"În incinta primăriei am fost întâmpinat de domnul vice Răsăuțeanu, care mă roagă să fac o cerere și pe care o va valida ulterior?! Este strigător la cer ceea ce se întâmplă! Aici GUVERNUL ROMÂNIEI nu are autoritate!!!!"


"Pot muri copii, pot să se accidenteze, pot suferi din cauza lipsei unor condiții civilizate de joacă, primăria se opune soluționării!", mai spune Constantinescu.






Reamintim că recent, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a fost înregistrată o sesizare ce semnalează starea necorespunzătoare a spațiilor de joacă administrate de Primăria Constanța. Astfel, având în vedere că Primăria Constanța, prin Direcția Servicii Publice, este considerată ca fiind un operator economic ce prestează servicii, conducerea CJPC Constanța l-a invitat pe primarul Decebal Făgădău la discuții despre situația locurilor de joacă. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc azi, la ora 10.30. 






Comentează știrea

Gogu
14 septembrie 2017
Ar trebui inchis tot orasul !

Tot orasul este neconform , calitatea vietii in aceasta hazna este sub orice critica ...si cum spune un vechi proverb " omul sfinteste locul " ne dam seama ce fel de '' cetateni '' are orasul asta , ca primarie nu mai avem de mult !

Un Om
14 septembrie 2017
Accident locul de joaca

Aceste locuri de joaca trebuiesc inchise urgent ! Sunt adevarate capcane pentru copii ! Accidentele sunt inevitabile ! Iata ce s-a intamplat azi, in Bucuresti la un loc de joaca: http://www.mediafax.ro/social/foto-accident-grav-intr-un-parc-din-capitala-un-copil-si-a-fracturat-coloana-dupa-ce-un-echipament-de-la-locul-de-joaca-s-a-rupt-a-fost-deschis-un-dosar-penal-16728251 Mai devreme sau mai tarziu se vor accidenta copii nostrii, nepotii nostrii ! Sau cine stie cate accidente usoare sau grave s-au intamplata pana acum ! Vinovatii morali sunt in Primarie, indiferent la ce Directie, Departament, Grup de lucru sunt !

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ionut
14 septembrie 2017
primarul nostru drag

acest primar nu face decat sa distruga si sa stagneze dezvoltarea orasului.....deci incetati sa mai votati acest personaj

Toti sunteti la fel
14 septembrie 2017
Nici la opc daca te duci nu gasesti un director

Nici la opc daca intrebi cand are audienta..te intreaba de unde esti?sau un oarecare....oricum nu este de gasit dl dirextor constantinescu...e pe teren....mereu aceeasi scuza...

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8938 secunde