Decizie de ultimă oră: Mircea Drăghici nu mai candidează pentru șefia AEP

132
Decizie de ultimă oră: Mircea Drăghici nu mai candidează pentru șefia AEP - draghici88330500-1551091497.jpg

Articole recomandate

Mircea Drăghici, respins de președintele Klaus Iohannis pentru o funcție de ministru, nu va mai candida pentru funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente. Social-democrații urmează să facă o nouă propunere.


Informația a fost confirmată de președintele PSD, Liviu Dragnea. 


El a spus că PSD a decis să susțină un oficial din cadrul Autorității Electorale Permanente, actual secretar general Constantin-Florin Mitulețu- Buică.

Săptămâna trecută, după CEx PSD, Codrin Ștefănescu anunța că Mircea Drăghici, trezorierul PSD. va fi numit la conducerea Autorității Electorale Permanente.

Șefia Autorității Electorale Permanente (AEP) a rămas vacantă după ce Daniel Barbu (ALDE) și-a anunțat demisia din motive personale. Potrivit Pro România, el ar urma să candideze la alegerile europarlamentare din luna mai. Barbu a ocupat funcția din mai 2017.

La finalul săptămânii trecute, după ce a fost refuzat de trei ori de președintele Klaus Iohannis pentru preluarea Ministerului Transporturilor, Mircea Drăghici a anunțat că renunță la candidatură.


Mircea Drăghici este cercetat penal într-un dosar deschis de Parchetul General, cu privire la modul în care au fost cheltuiți banii primiți de PSD cu titlul de subvenție de la stat. Existența dosarului a fost confirmată de Ministerul Public pentru Newsweek România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5814 secunde