De la Roma până pe Coasta de Azur. Unde sărbătoresc constănțenii Valentine’s Day

487
2

Articole de la același autor

Câteva săptămâni ne mai despart de Valentine’s Day, iar operatorii de turism îi întâmpină pe constănțeni cu pachete turistice atractive pentru a sărbători cum se cuvine această zi. Parisul, Viena și Roma rămân în continuare destinațiile preferate ale îndrăgostiților, iar majoritatea ofertelor de Valentine’s Day includ, pe lângă serviciile de bază, și unele speciale, cum ar fi cinele romantice, excursiile gratuite și șampania din partea casei. 


Turnul Eiffel, Colosseumul și castelele din Praga încă îi atrag pe turiștii români de Valentine’s Day. Operatorii de turism le-au pregătit constănțenilor sejururi speciale. Astfel, cei care au ales sau vor alege Viena ca destinație de vacanță vor plăti pentru un pachet care include trei nopți de cazare la hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, 330 de euro. 


Oferte speciale îi așteaptă și pe cei care vor alege să sărbătorească ziua de 8 Martie pe Coasta de Azur. Prețurile pornesc aici de la 99 de euro, iar în pachet sunt incluse trei nopți de cazare la un hotel de trei stele. Deși majoritatea oamenilor și-au stabilit vacanțele de Valentine’s Day și de 8 Martie încă din perioada sărbătorilor de iarnă, cei care sunt în pană de idei, dar vor totuși să pe-treacă aceste sărbători într-un mod mai deosebit mai încă timp să-și rezerve un bilet la agențiile de turism. 


"Am pregătit oferte pentru toate buzunarele și pentru toate destinațiile de pe Glob, iar acum, de Valentine’s Day, avem câteva pachete vândute către Paris, Veneția și Roma. Spre exemplu, un city break la Roma și Veneția costă 280 de euro, iar la Paris - 330 de euro. Pentru aceste pachete au fost solicitări încă din perioada sărbătorilor de iarnă, pentru că probabil oamenii le-au pregătit surprize celor dragi, pe care le-au pus sub brad. Aceștia au venit și au achitat diferențele în perioada aceasta. De 8 Martie, avem grupuri de doamne care merg în Bulgaria, la Balcic, să petreacă, iar un sejur cu două nopți costă 45 de euro", a precizat Cristian Bărhălescu, mana-gerul ICAR Tours Constanța. 


Constănțenii, exploratori recunoscuți 
Specialiștii în călătorii susțin că majoritatea oamenilor își schimbă anual destinațiile de vacanță, pentru că își doresc să exploreze aproape fiecare țară de pe Glob. Și pensionarii se bucură de vacanțe frumoase la prețuri bune prin intermediul pachetelor de turism destinate seniorilor. 


"În general, constănțenii care au călătorit în Turcia vor să meargă și în Grecia, Spania sau Franța. Majo-ritatea își schimbă în fiecare an destinațiile de vacanță. Și pensionarii au făcut foarte multe excursii și și-au cumpărat încă din luna septembrie a anului trecut, de când au apărut pachetele destinate seniorilor, vacanțe în Cipru, Spania, Italia sau Elveția", a explicat Cristian Bărhălescu.


Comentează știrea

Jean Claude
23 ianuarie 2015
Carpatin

Lăsând de o parte reclama la Icar Tours, romanii petrec aceasta improvizatie de sărbătoare, in suflet, cel puțin cei saraci. Restul, fitoșii, o petrec oriunde pot fi văzuți ca sa sa știe lumea ca au avut bani sa iasă in lume si "au petrecut pe cinste" ca doar așa se petrece cum trebuie, "pe cinste" ! Va pupa Jean !

Zefir
23 ianuarie 2015
da da. mai taie-o dau dracu

In ultimii doi ani reclama nu mai reuseste sa faca minuni, cum era odata. Din pacate, f. f. putini mai sarbatoresc efectiv aceasta zi. Stit voi, mereu in reclame la televizor spre exemplu creste ceva de nebunie cheltuielile pe piata imobiliara, se relanseaza oferta de imprumt a bancilor etc. BLA Bla Bla. incercari de reclama ordinare. "Noroc" ca cu astea cu bancile am "scapat" ca a venit nebunia cu francul elvetian....

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Social : Sezonul estival, în pericol!
Pagina a fost generata in 0.5771 secunde