De la 1 iunie, pe plajele concesionate se merge cu rezervare. Ce condiții vor respecta salvamarii

Sâmbătă, 30 Mai 2020
559
Persoanele care vor să meargă la plajă, la cele concesionate, își vor face rezervare online sau telefonic, potrivit măsurilor de relaxare de la 1 iunie, publicate vineri seară în Monitorul Oficial, conform Digi24.


Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de 2 metri, iar turiștii vor avea culoare unidirecționale pentru deplasare. Pentru estimarea capacității plajei se vor folosi proiecții de date anterioare, iar plaja va fi monitorizată în mod constant.


Dacă limitele capacității plajei vor fi depășite, accesul va fi restricționat.


Pentru salvamari trebuie să se asigure distanța de 1,5 metri, când acest lucru nu este posibil, trebuie să se prevadă utilizarea măștilor de protecție sau să se adopte bariere fizice, cum sunt panourile de plexiglas sau de plastic.


În plus, se va evita servirea de produse neambalate, fiecare produs va fi servit individual, iar servirea se face fără deplasarea clienților în punctele de servire.


Pe plajele neconcesionate, administrația publică locală va răspunde de menținerea regulilor de distanțare fizică și evitarea aglomerărilor.


Sensul pentru zonele de intrare și de ieșire va fi semnalizat corespunzător.


Scaunele, sezlongurile trebuie folosite individual, iar înainte și după utilizare se dezinfectează.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.4099 secunde