„Dăruim bucurie”. Campanie de Crăciun, demarată de Arhiepiscopia Tomisului

151
„Dăruim bucurie”. Campanie de Crăciun, demarată de Arhiepiscopia Tomisului - daruimbucuriedecraciunarhiepisco-1636383078.jpg

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului demarează proiectul social „Dăruim bucurie”, prin care 100 de copii din zonele rurale defavorizate ale județului Constanța vor primi daruri în preajma praznicului Nașterii Domnului.

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, Asociația „Samarineanul Milostiv”, cu sprijinul membrilor ASCOR Constanța și a studenților de la specializarea Teologie ortodoxă Asistență Socială (Universitatea „Ovidius”), va colecta darurile care vor fi oferite între 20 și 23 decembrie. Persoanele care doresc să se alăture demersului Arhiepiscopiei pot aduce jucării noi, articole noi de îmbrăcăminte și de încălțăminte, dar și dulciuri la sediul Asociației „Samarineanul Milostiv” din Constanța, pe strada Arhiepiscopiei nr. 23, sau să doneze bani în contul Asociației „Samarineanul Milostiv”, deschis la Garanti Bank: RO10UGBI0000452009683RON, urmând ca voluntarii să cumpere și să distribuie cadourile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4357 secunde